Hvem er jeg

Strikkeopskrifter og design helt efter egen fantasi.

 

Dorthe Ibsen

Jeg hedder Dorthe Ibsen er 43år og har strikket og hæklet siden jeg var ganske lille. Har 3 børn og 1 barnebarn som jo selvfølgelig er blevet klædt på i egne Strikkeopskrifter og design samt andet godt strik.

Hvad laver jeg

Til dagligt driver jeg en garnforretning. Hvilket jo har stor betydning for min helt store interresse for strik, hækling og andre dejlige former for håndarbejde.  Den ro og stilhed det giver i krop og sjæl, når jeg sidder med min kaffe og mit strikketøj.  Den følelse elsker jeg bare, især efter en dejlig travl dag i butikken.

Designe mine egne opskrifter

Min store interresse i øjeblikket er, at skabe Strikkeopskrifter og design helt efter min egen fantasi. Jeg lader mig inspirere af de sociale medier, mode blade, opskrifter og hvad jeg ser på gaden og i butikkerne.

Jeg syntes det er fedt, at kunne sætte sit egen præg på det man laver. Skabe noget unikt, og samtidig noget det passer ind i moden og stilen lige nu. Jeg bruger alle former for garn og kvaliteter, både sammen og hver for sig.

Her finder du hjælp

Med denne blog vil jeg dele mine projekter, ideer og dermed sætte gang i dine fantasier til nye strikke- og hækle projekter. Jeg vil også altid gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til opskrifter, udregning af garnforbrug og maskeantal.

Mine færdige opskrifter kan købes her.  Der vil sikkert også komme nogle gratis opskrifter, du vil kunne hente her på min blog.

Jeg håber jeg vil kunne være med til, at bevare det gamle håndværk og interessen herfor, for både unge og erfarende strikker og hækler.

Du er også velkommen til at følge mig på min facebook side, som du finder her.

Rigtig god strikke- og hæklelyst til alle 😉